Opetushallitus järjestää 13.3.–3.4. neliosaisen Silmäilyä syvemmälle – Kriittiseksi lukijaksi digiajassa -webinaarisarjan. Iltapäivisin klo 14–16/17 järjestettävät webinaarit on suunnattu erityisesti perusopetuksen opettajille.
Lukeva koulu -logo

Digiajalla valheellisen tiedon pitkät lonkerot ja tekoälyn invaasio puhuttavat. Tiedonhaun, tekstien arvioinnin ja tulkinnan taidot ovat entistä tärkeämpiä. Miten oppia ja opettaa kriittiseksi lukijaksi digitaalisissa ympäristöissä?

Silmäilyä syvemmälle – Kriittiseksi lukijaksi digiajassa -webinaarisarjassa pureudutaan vaihtuvien asiantuntijoiden johdolla kriittisen lukutaidon opettamiseen eri oppiaineissa. Webinaareissa tarjotaan tietoa, konkreettisia työkaluja opetustyöhön sekä mahdollisuuksia kysyä ja keskustella aiheista kokeneiden asiantuntijoiden kanssa. Opettajien lisäksi kaikki teemasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kuuntelemaan maksuttomia webinaareja.

Sarjan webinaarit ovat itsenäisiä ja toisistaan eroavia kokonaisuuksia. Voit osallistua joko yhteen tai useampaan webinaariin.