Uutinen

Tule keskustelemaan hyvinvoinnista ja työrauhasta tilaisuuksiimme helmikuussa 2022

Ajankohtaista Varhaiskasvatus Esiopetus Perusopetus Lukiokoulutus Ammatillinen koulutus Taiteen perusopetus Vapaa sivistystyö
Opetushallitus pyrkii omalta osaltaan rauhoittamaan koulutuksen ja kasvatuksen ammattilaisten työtä myös tulevana vuonna. Ensimmäisinä toimina järjestämme helmikuussa 2022 kaksi tilaisuutta henkilöstön tueksi.
Opettajia pöytien ääressä.

Lämpimästi tervetuloa seuraaviin verkkotilaisuuksiin keskustelemaan hyvinvoinnista ja työrauhasta sekä hakemaan yhdessä ratkaisuja:

  • Maailman suurin opettajien ilta keskiviikkona 2.2.2022 klo 18-19.15
  • Kasvatuksen ja koulutuksen johdon pyöreä pöytä tiistaina 8.2.2022 klo 14-16
  • Korona-ajan opit: mitä hyvää korona-aika opetti ja mitä pitää korjata? Educa lauantaina 29.1.2022

Maailman suurin opettajien ilta on tarkoitettu varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen, perusopetuksen, lukiokoulutuksen, ammatillisen koulutuksen, taiteen perusopetuksen sekä vapaan sivistyön henkilöstölle. Kasvatuksen ja koulutuksen johdon pyöreä pöytä on tarkoitettu kaikkien edellä mainittujen kasvatus- ja koulutusasteiden rehtoreille, johtajille sekä sivistystoimen johdolle. Kummassakin keskustelussa on yhteinen osio kaikille kasvatus- ja koulutusasteille sekä  erilliset osiot, jokaisen kasvatus- ja koulutusalan erityiskysymyksille. Educassa aiheina ovat muun muassa osallisuus, yhdenvertaisuuden toteutuminen eri ryhmillä, oppimis- ja hyvinvointivaje lapsilla ja nuorilla sekä henkilöstön hyvinvointi.

Kerro meille tilaisuuksissa näkemyksesi siitä, mitä voisimme tehdä kasvatuksen ja koulutuksen alalla toisin yhdessä sidosryhmien kanssa arjen parantamiseksi. Haluamme myös tunnistaa, mitkä asiat tulee säilyttää entisellään, jotta voimme vahvistaa niitä.

Viestimme tapahtumista lisää verkkosivuillamme heti tammikuussa. Sitä ennen on hyvä hetkeksi siirtää ajatukset joulun viettoon, lämmintä joulunaikaa.