Uutinen

Paransimme palvelukohtaisten yhteystietojen ja rahoitushakujen löydettävyyttä

Ajankohtaista Ammatillinen koulutus Esiopetus Lukiokoulutus Perusopetus Varhaiskasvatus Kansainvälistyminen Rahoitus
Kehitämme Opetushallituksen verkkosivuja jatkuvasti asiakaspalautteen pohjalta, jotta ne palvelisivat entistä paremmin kaikkia käyttäjiä. Viimeisimmillä verkkosivumuutoksilla tahdomme varmistaa, että Opetushallituksen palveluiden sähköpostiyhteystiedot sekä haettavissa olevat valtionavustukset ja kansainvälistymisrahoitukset löytyvät nyt entistä helpommin.
Ihminen tietokoneen ääressä kirjoittamassa

Olemme Opetushallituksessa tehneet pieniä muutoksia verkkosivuillemme, joiden tarkoituksena on parantaa tietojen löydettävyyttä sekä sujuvoittaa asiointia. Työn tukena on käytetty viime vuonna tehtyä oph.fi-asiakaskyselyn vastauksia ja asiakashaastatteluita. Kiitämme kaikkia kyselyyn vastanneita ja haastatteluihin osallistuneita.

Jotta voisimme palvella asiakkaitamme mahdollisimman sujuvasti ja nopeasti, toivomme yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostitse palveluosoitteisiimme, joita seurataan virka-aikana. Olemme nyt julkaisseet kysy ja anna palautetta -verkkosivun, jolta löydät kootusti palveluidemme lisätietosivut. Jokaisen palvelun oma palveluosoite löytyy yhdenmukaisesti lisätietosivun alaosasta. Samalla aiemmin verkkosivuillamme käytössä ollut palautelomake on poistettu. 

Olethan myös tutustunut viime syksynä uudistettuun palvelumme-osioon. Kerromme osiossa kattavasti tarjoamistamme palveluista. Autamme mielellämme kaikissa palveluitamme koskevissa kysymyksissä. Ennen yhteydenottoa kannattaa tarkistaa, löytyisikö kysymykseesi jo vastaus meiltä usein kysyttyjen kysymysten listalta.

Rahoitushaut yhdestä paikasta

Opetushallitus tukee valtionavustuksilla koulutuksen kehittämishankkeita sekä kansainvälistymisrahoituksella suomalaisen yhteiskunnan kansainvälistymistä. Haettavissa olevista avustuksista ja rahoituksesta on koostettu tietoa valtionavustukset ja kansainvälistymisrahoitus -osion sivuille. 

Kokonaisuutta on selkiytetty ja virtaviivaistettu. Aiemmin käytössä ollut rahoitushaku-uutinen on poistettu. Jatkossa kaikki valtionavustukset ja kansainvälistymisrahoitukset löytyvät yhdenmukaisesta näkymästä, josta voit lukea kaikki tiedot haettavissa olevasta rahoituksesta. Avoinna olevat rahoitushaut on listattu myös oph.fi-etusivulle sekä rahoitusta koskeville verkkosivuille. Tutustu myös valtionavustukset ja kansainvälistymisrahoitus -hakuun, josta löydät tulevat, haettavissa ja arvioitavana olevat sekä myönnetyt rahoitukset. 

Lisätietoja