Hyppää pääsisältöön

Koulutuspalvelut


Osaamisen kehittäminen on oman ammattitaidon laajentamista ja syventämistä koko työuran ajan. Tarjoamme kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille suunnattuja laadukkaita kansallisia ja kansainvälisiä tapahtumia sekä koulutusta. Meillä voit myös suorittaa opetushallinnon tutkinnon ja kielitutkintoja sekä auktorisoidun kääntäjän tutkinnon.

Tarjoamme kasvatuksen ja opetuksen ammattilaisille korkealaatuisia ja monipuolisia tapahtumia ja lyhytkestoista koulutusta eri alojen ajankohtaisista teemoista. Koulutukset ja tapahtumat kehittävät osaamista ja tarjoavat tukea päivittäiseen työhön. Niitä järjestetään kaikille koulutusasteille, niin kotimaiselle kuin kansainvälisellekin yleisölle.

Järjestämme lyhytkestoisia maksullisia tilauskoulutuksia, jotka suunnitellaan sisällöltään ja rakenteeltaan asiakkaan toiveiden mukaan. Muutamasta tunnista useampaan päivään kestävät koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa tai etäyhteydellä. Toteutamme tilauskoulutuksia myös veso-koulutuksena.

Vastaamme aikuisille suunnatusta yleisestä kielitutkintojärjestelmästä sekä toisen kotimaisen kielen hallinnan osoittamiseen tarkoitetuista valtionhallinnon kielitutkinnoista. Järjestämme opetushallinnon tutkintoa ja vastaamme auktorisoitujen kääntäjien järjestelmästä ja tutkinnosta.