Hyppää pääsisältöön

Koulutuspalvelut


Osaamisen kehittäminen on oman ammattitaidon laajentamista ja syventämistä koko työuran ajan. Tarjoamme kasvatus- ja opetusalan ammattilaisille suunnattuja laadukkaita kansallisia ja kansainvälisiä tapahtumia sekä koulutusta. Meillä voit myös suorittaa opetushallinnon tutkinnon ja kielitutkintoja sekä auktorisoidun kääntäjän tutkinnon.

Tarjoamme kasvatuksen ja opetuksen ammattilaisille korkealaatuisia ja monipuolisia tapahtumia ja lyhytkestoista koulutusta eri alojen ajankohtaisista teemoista. Koulutukset ja tapahtumat kehittävät osaamista ja tarjoavat tukea päivittäiseen työhön. Niitä järjestetään kaikille koulutusasteille, niin kotimaiselle kuin kansainvälisellekin yleisölle.

Järjestämme lyhytkestoisia maksullisia tilauskoulutuksia, jotka suunnitellaan sisällöltään ja rakenteeltaan asiakkaan toiveiden mukaan. Muutamasta tunnista useampaan päivään kestävät koulutukset toteutetaan pääsääntöisesti asiakkaan tiloissa tai etäyhteydellä. Toteutamme tilauskoulutuksia myös veso-koulutuksena.

Vastaamme aikuisille suunnatusta yleisestä kielitutkintojärjestelmästä sekä toisen kotimaisen kielen hallinnan osoittamiseen tarkoitetuista valtionhallinnon kielitutkinnoista. Järjestämme opetushallinnon tutkintoa ja vastaamme auktorisoitujen kääntäjien järjestelmästä ja tutkinnosta.

Koulutukset ja tapahtumat

alt-text (optional, uses title if not set)

Tapahtumat ja koulutukset

Tutustu kasvatuksen ja opetuksen ammattilaisille suunnattuihin tapahtumiin ja koulutuksiin.

alt-text (optional, uses title if not set)

Tilauskoulutukset

Tarvitsetteko kollegoidesi kanssa lyhytkestoista koulutusta? Lue lisää tilauskoulutuksistamme.

Tutkinnot

alt-text (optional, uses title if not set)

Opetushallinnon tutkinto ja valmentava koulutus

Tutkinto on tarkoitettu hallinnollisissa tehtävissä opetusalalla toimiville ja esimies- ja hallintotehtäviin hakeutuville. Tutkinnon suorittamiseen voi valmentautua järjestämällämme opetushallinnon kurssilla.

alt-text (optional, uses title if not set)

Yleiset kielitutkinnot

Yleiset kielitutkinnot ovat aikuisille suunnattuja kielitaitotutkintoja. Tutkinnot mittaavat kielen osaamista erilaisissa käytännön tilanteissa.

alt-text (optional, uses title if not set)

Auktorisoidun kääntäjän tutkinto

Auktorisoitujen kääntäjien tutkintolautakunta myöntää hakemuksesta oikeuden toimia auktorisoituna kääntäjänä. Osaamisen voi osoittaa auktorisoidun kääntäjän tutkinnolla.

alt-text (optional, uses title if not set)

Valtionhallinnon kielitutkinnot

Julkishallinnon henkilöstö voi osoittaa toisen kotimaisen kielen hallinnan valtionhallinnon kielitutkinnolla.