Hoppa till huvudinnehåll

Erasmus+ för yrkesutbildningen


Erasmus+ för yrkesutbildning stöder utlandsperioder för studerande och personal samt internationella samarbetsprojekt för läroinrättningar och organisationer.

Erasmus+ stöder utlandsperioder och internationella samarbetsprojekt för studerande och personal inom yrkesutbildningen. Programmet ger mångsidiga möjligheter till studier och arbete utomlands på ett jämlikt sätt för alla. Genom att delta kan du fördjupa dina yrkeskunskaper, se olika kulturer och skapa nätverk.

•    Samarbetspartnerskap KA220-VET 24.3.2023 kl. 13.00 finsk tid 
•    Småskaliga partnerskap KA210-VET runt 1 24.3.2023 kl. 13.00 finsk tid

Europeiska kommissionen har flyttat på ansökningsdeadline för Erasmus+ samarbetspartnerskaps (KA220) och småskaliga partnerskaps (KA210). Den nya deadline är 24.3.2023 kl 13.00 finsk tid (12.00 CET). Den ursprungliga deadline var den 22.3.2023.
Även ansökningar som har redan lämnats in kan redigeras ända till ansökningsdeadline. Om man redigerarar ansökan måste man komma ihåg att lämna in ansökan på nytt. 

 

Prenumerera på nyhetsbrevet för yrkesutbildning

Utbildningsstyrelsens och undervisnings- och kulturministeriets gemensamma nyhetsbrev med de aktuellaste och viktigaste sakerna om yrkesutbildningen.
Gå med på vår sändlistan
Via sändlistan kv.ammatillinen skickas aktuell information om internationaliseringsmöjligheter inom yrkesutbildningen för alla som är intresserade av saken.

Erasmus+-projektdatabasen

I den europeiska projektdatabasen hittar du inspiration och projektbeskrivningar.

Kontakta oss


Om du har frågor eller funderingar, kan du kontakta oss per e-post på erasmus.ammatillinen@oph.fi